Tietoa meistä

 

Jussi Partanen, Jussi Rahkama, Manu Tuppurainen

Jussi Partanen, Jussi Rahkama ja Manu Tuppurainen

Have A Drive -blogi koostuu meistä, kolmesta yli nelikymppisestä urhosta. Taustamme ja elämäntilanteemme ovat hyvin erilaiset, mutta meitä yhdistää suunnaton innostus autoihin. Halu ja innostus tehdä autosisältöjä ovat tämän blogin synnyn takana.

Jussi Partanen  on tunnettu muinoin Nelosella nähdystä Start! -auto-ohjelmasta. Hommia hän paiskoi kameran molemmin puolilla – kuvaajana, editoijana sekä juontajana. Partasen autohistoriaa kuvaa tavoittelu yhdistää harraste- ja käyttöauto –joskus onnistuen, joskus matkan keskeytyessä Kuortin ABC:lle talvipakkasessa. Parin diesel-farmarivuoden jälkeen haussa on nyt tehokas ja käytännöllinen ajonautintoja tarjoileva perheauto.

Manu Tuppurainen on yli 20 vuotisen toimittajan uran aikana tehnyt paljon tehnyt erilaisia autoaiheisia sisältöjä myös Ilta-Sanomiin sekä Auto Bild Suomi -lehteen. Tuppuraisen ja Partasen tiet kohtasivat Start!-ohjelmaa tehdessämme, jossa molemmat olivat myös ruutukasvoina. Sattumoisin, Tuppurainen ja Partanen ajavat liki identtisillä Seat Leon ST FR:llä, joita he kevyellä otteella tuunaavat.

Jussi Rahkama on pitkän linjan tekijä autoalalla. Nuoresta lähtien sävelet olivat selkeät mille alalle suuntautuisi. Muiden ajellessa mopoillaan, Rahkama osti Dodge Dartin. Vuosien varrella Jussi on ollut niin työnjohdossa, yrittäjänä kuin tuotetuessa/kouluttajana autotarvikkeiden maahantuojalla. Ison osan teknisessä tuotetuessa Volkswagen/Seat -maahantuojalla, viitisen vuotta. Autot ovat olleet Rahkaman mukana myös harrasteissa. Listalla on muun muassa rata-autoilua, kestävyysajoja ja autojen rakentamista näyttelyihin ja kisoihin.

Koeajamme, testaamme, hulluttelemme ja selvitämme. Toivomme sinun viihtyvän blogimme parissa!

-Partanen, Rahkama & Tuppurainen-