Tietoa meistä

Jussi Partanen (vas.) ja Manu Tuppurainen

Have A Drive -tutkapari koostuu kahdesta nelikymppisestä urhosta. 

Jussi Partanen:
“Olen syntyjäni kuopiolainen ja autoista ja ajamisesta olen ollut kiinnostunut pienestä pitäen. Kotonani oli laatikollinen metallisia pikkuautoja, joiden parissa monet takaa-ajot tuli lavastettua. Isompana pääsin hommiin Nelosella muinoin nähtyyn Start! -auto-ohjelmaan. Viihdyin kameran molemmin puolin – kuvaajana, editoijana sekä juontajana.

Autohistoriaani kuvaa taipumus yhdistää harraste- ja käyttöauto. Joskus onnistun, joskus matka keskeytyy Kuortin ABC:lle talvipakkasessa ohjaustehostuksen pettäessä, kun kyydissä on raskaana oleva avovaimoni ja koira. Tällä hetkellä kurvailen Nitrous Blue-värisellä Focus RS:llä. Minulla on avovaimo, tytär ja koira. Kaikki selvisivät Kuortista kotiin.”

Manu Tuppurainen:
“Kuten Partas-Jussi myös minä olen kaikenlaisista pärisevistä vekottimista ollut kiinnostunut pienen ikäni. Työrintamalla autohommien parissa on myös tullut pyörittyä hyvä siivu. Yli 20 vuotisen toimittajan uran aikana autoaiheisia sisältöjä on tullut naputeltua Ilta-Sanomiin sekä Auto Bild Suomi -lehteen. Tällä hetkellä alla Seat Leon ST Fr 4Drive, mittarissa jo pitkälle toista sataatuhatta.

Tutustuimme Partasen kanssa Start!-ohjelmaa tehdessämme, jossa olimme molemmat ruutukasvoina.

Fun fact: kiitos anteliaan rahoituskoron – 0% – ajelimme tovin liki identtisillä Seateilla Partasen kanssa”

Löydät meidät myös Instagramista, Facebookista ja tietenkin Youtubesta.

Koeajamme, testaamme, hulluttelemme ja selvitämme. Toivomme sinun viihtyvän sisältöjemme parissa.

Jussi & Manu