Rengastreeni sosiaaliseen eristäytymiseen. Katso video!

Covid-19 on laittanut koko maailman järjestyksen uusiksi. Ihmiset eristäytyvät ja rajoittavat liikkumistaan, palveluntarjoajat laittavat ovensa kiinni ja sosiaalisia kontakteja korvataan videopuheluiden avulla. Useimmat urheilupaikat ovat myös joko kiinni tai rajoitetulla toiminnalla, mukaan lukien kuntosalit. Se ei ole syy olla pitämästä kuntoa yllä – tai jopa parantaa sitä. Treenin voi tehdä improvisoiduilla painoilla eli tee karantreeni.

Jos kotoa ei löydy painoja, niin moni asia kotitaloudessa käy painosta. Kukkaruukut multineen, maalipurkki, tuolit, kirjat, mattorulla tai vaikkapa autonrenkaat. Hieman soveltaen huushollista löytyy varmasti jotain, minkä avulla saa hien pintaan.

Koska rengassesonki on myös ajankohtainen, meidän koko vartaloon kohdistuva karantreeni tehtiin autonrenkailla.

…varovasti sitten.

-jussi-

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.