Saammeko esitellä, Jussi Rahkama – Have A Drive:n kolmas kuskimme!

Jussi Rahkama aloittaa Have A Driven kolmantena kuskina.
Jussi Rahkama on tuore Have A Drive-bloggaaja.

Have A Drivellä on kunnia esitellä remmiinsä toinen Jussi ja samalla kolmas bloggaaja, Jussi Rahkama, 41-vuotias autoalan moniottelija.

Rahkamalla on ollut selkeät sävelet alan suhteen jo varhaisesta iästä lähtien. Jussi osti Dodge Dartin vielä kavereiden virittäessä mopojaan ja työelämänsä hän aloitti Opelin merkkiasentajana.

Vuosien varrella on tullut kokemusta varaosissa, työnjohdossa, yrittäjänä sekä tuotetuessa/kouluttajana autotarvikkeiden maahantuojalla. Ison siivun Jussi teki urastaan teknisessä tuotetuessa Volkswagen/Seat maahantuojalla, viitisen vuotta. Mahtava puolivuotinen jakso hurahti myös Espanjassa Seat-tehtaan tuotetuessa.

Matkan varrella Rahkama on harrastusmielessä rakentanut monenlaisia näyttely- ja kilpa-autoja, touhunnut erilaisissa ratatapahtumissa, ajanut romuilla kestävyyskisoja ja muuta kivaa.

Jussin kalleimmat kolme sekuntia koettiin Ahvenistolla, kun ystävän ratakäyttöön rakennettu BMW M3 kirposi käsistä ja auto pyörähti muutaman kerran katon kautta ympäri.

Autot ovat olleet Rahkaman intohimon kohteena jo pienestä asti. Häntä kiinnostaa erityisesti autojen ympärille syntyneet käsitykset, uskomukset ja tunteet.

Jussin mietteet autoista: Paras autovalmistaja on hänen mielestään Toyota, fiksuimmat autot valmistaa Volkswagen, hauskin auto ajaa on BMW ja eniten hän haaveilee Porschesta.

Jussi listaa lemppariajokeikseen vuosien varrelta muutaman: Mitsubishi EVO9:n, BMW 325 Coupe rata-auton, Audi A4 avant S4 -lookerin ja VW Transporter T5 ABT/Sparcon.

Rahkaman työnsarka Have A Drive:ssa on Rahkama selvittää ja Tiesitkö?-palstat. Tiesitkö? on noin kerran viikossa ilmestyvä  nippelitietopaketti, jossa Jussi kertoo vinkit ja avaa myyttejä. Rahkama selvittää -palsta puolestaan pureutuu Have A Drive -lukijoiden lähettämiin valikoituihin elämää suurempiin autoteknisiin ”miksi näin” -kysymyksiin. Mikäli siis mielessäsi on on jotain, niin heitähän kysymys ja perustelut sille, miksi haluat tätä selvitettävän osoitteeseen kysy(at)haveadrive.fi.

Ensimmäinen Rahkama selvittää -postaus julkaistaan viikolla 10 ja ensimmäinen Tiesitkö?-postaus on uunista ulkona viikolla 11. 

Jussi Rahkama tuo huikean lisän Have A Driveen – näin voimme palvella teitä lukijoita entistä paremmin.

Tervetuloa mukaan, Jussi!

-jussi(partanen) & manu-

LUE MYÖS:

Miten ilman lämpötila vaikuttaa rengaspaineisiin?

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.