Kerran autohullu – aina autohullu!

Partanen ja Tuppurainen blogaavat Have a drive -blogissa. Kuva: Piia Arnould
Jussi Partanen ja Manu Tuppurainen aloittavat säännöllisen Have a drive -blogin ylläpitäjinä. Kuva: Piia Arnould

KUN PIENESTÄ pojasta saakka on bensan katkua imenyt vereensä, se ei lähde sieltä mihinkään. Pitkän linjan autotoimittajat, Jussi Partanen ja Manu Tuppurainen palaavat suomalaisen automedian pariin – tällä kertaa bloggareina.

Jussi Partanen on tunnettu Nelosen Start! -auto-ohjelmasta kameran molemmilta puolilta vuosien takaa, pirteänä ruutukasvona sekä taitavana kamerankäyttäjänä ja editoijana. Sen lisäksi, että Manu Tuppurainen myös näyttänyt naamaansa vuosien saatossa myös Start! -ohjelmassa, hän on tehnyt yli 20 vuoden toimittajan urastaan lähes puolet erilaisia autoaiheisia sisältöjä Ilta-Sanomiin sekä Auto Bild Suomi -lehteen.

Partanen hyppäsi urallaan sisältö-  ja videomarkkinoinnin tekijäksi ja Tuppurainen puolestaan jäi pari vuotta sitten liikunta-alan yrittäjäksi sekä vapaaksi toimittajaksi.

NYT KAKSIKKO tekee paluun autojen maailmaan alkamalla tehdä säännöllistä verkossa ilmestyvää Have a drive -autoblogia – Tuppurainen ja Partanen päästävät nyt pari vuotta muhineet ajatuksensa valloilleen alkamalla tuottamaan blogiin monenlaista sisältöä. Auto on monen elämässä hyvin tärkeä väline ja blogissaan kaksikko pyrkii tuomaan ajatuksia myös niistä asioista, mitä auton kanssa elämiseen sisältyy.

Autoblogin #uutta-osiossa pureudutaan uusien autojen maailmaan. Bloggaukset autoista ilmestyvät haveadrive.fi -sivustolle säännöllisesti.

Haveadrive.fi -sivustolla ja blogissa voidaan seurata myös #seat(it)up -osiossa, kuinka kaksi Seat Leon ST FR -mallista autoa tuunataan vieläkin sporttisemmiksi ajoneuvoiksi. Sattumoisin, sekä Partasella ja Tuppuraisella molemmilla on Seat Leon ST -merkkiset autot, joihin he alkavat tehdä erilaisia muutoksia ja stailauksia. Perhefarmarit saavat alleen isompaa vannetta, punaista jarrusatuloihin, vinyyliä pintaan, ja paljon muuta mielenkiintoista näiden autojen ympärillä myös nähdään. Bloggarit kertovat esimerkiksi kokemuksistaan, kuinka muutokset vaikuttavat ajokokemukseen – esimerkiksi, kuinka isommalla pyöräkoolla pärjää Suomen talvessa.

Lisäksi autoilu ja siihen liittyvät ilmiöt ja sekä autojen lisävarusteet näkyvät blogissa.

SOSIAALINEN MEDIA on myös tärkeä väline bloggareille. Blogia voi seurata myös Facebookissa sekä Instagramissa, Have a drive -nimellä.

Kaiken kaikkiaan vuorovaikutteisuus lukijoihin ja muihin yhteistyötahoihin on bloggaritutkaparille tärkeää. Mistä sinä haluaisit, että Partanen ja Tuppurainen bloggaisivat? Ota yhteyttä, niin juonitaan.

Manu & Jussi

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.