Kiitos 2019 – vuonna 2020 tapaat Have A Driven myös Youtube-kanavalta!

Kiitos kaikille Have A Driven lukijoille ja tukijoille vuodesta 2019 – moni asia meni kohdilleen ja monta asiaa jäi myös kehitykseen vuodelle 2020. Eritoten videosisältöjä haluamme tehdä lisää. Meillä molemmilla on ronski kokemus niiden parissa ja niiden tekeminen on hauskaa, joten miksi ei.

Lupaamatta liikaa julkaistavien videoiden määriä ja julkaisuaikatauluja, pyrimme tuottamaan videoita välittömän rennolla vlogimaisella otteella sekä hieman pidemmälle tuotettujen sisältöjen muodossa.

Tiedämme sen verran, että teemme blogia muiden töiden, perhearjen ja erittäin oikukkaan sekä pimeän Suomi-talven kolmiossa, joten aivan viikottaiseen postaustahtiin emme vielä tässä vaiheessa kykene. Toivottavasti tulevaisuudessa tilanne on toinen, ja sitä kohti menemme.

Youtube-kanavamme Have A Drive löytyy täältä. Käyhän katsomassa muutamat videomme ja tilaa samalla kanavamme.

Vuosi 2019 oli monilta osaa upea: pääsimme kuntotarkastamaan rinta rinnan identtiset autot eri kilometreillä, korjailtiin tuulilasia, pääsimme hauskuuttelemaan tehoviistoperillä liukkaulle, ajelimme unelma-autoja ja pääsimme testaamaan uusia renkaita sekä laittamaan lisää puhtia Focus RS:ään.

Isot kiitokset vuodesta 2019 kuuluvat
Juhlapesu, Pirelli, Mekonomen Vantaa, Carglass, Laatuvanne, LHP Racing, Premier Park ja Suomen Vannekorjaus.

Homma jatkuu!

-jussi & manu-

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.