Tuumasta toimeen

Alumiinivanteet ja valmistajien konfiguraattorit ovat madonreikä. Aikaa vierähtää ja kahvia kuluu.
Vannekonfiguraattoreiden parissa saa vierähtämään tunnin jos toisen.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ: Rautamo. Muutama päivä sitten uhosimme, että nyt alkaa Seatien stailausNo alkaahan se – aloitamme tietysti samasta, kuin mistä yleensä tällaiset projektit aloitetaan eli pyöräkoon suurentamisesta. Alle on saatava siis uudet alumiinivanteet.

Jussi:

“Minun Seatin pyöräkoko on nyt 18 tuumaa kesät talvet ja vannemallikin on sama vuoden ympäri. Hitusen tylsää, mutta kaupantekohetkellä olin tinkimiseni tinkinyt ja vannemalli sai olla sama. Ja onhan ne Seatin originaalivanteet ihan perusmakoisat kiekot. Pikkasen budjetti-Lamboa havaittavissa, kun oikein siristää silmiään toiveikkaana. Se mistä en tykkää, on kuinka syvällä pyöränkoteloissa vanteet ovat. Ihan kuin autolla olisi pihtipolvet, etenkin takana. Tähän törmää aika monen automerkin vanteiden kohdalla.”

Manulla kesävanteina on täsmälleen sama setti, mutta jossain mielenhäiriössä hän otti talvipyöriksi autoonsa 17-tuumaiset.

Manu:

“Arvelin, että olisi jotenkin järkevää ottaa pienemmät kiekot talveksi. Kun ajan niin paljon, niin onhan se mukavuuskysymys. Mikä lie logiikka, sillä samat tiet sisämaahan ajan kesälläkin ja silloin autossa rullaa ne 18-tuumaiset renkaat. Aivopieru!”

Vannemaahantuoja Rautamo lähti mukaan yhteistyöhön Seat-ehostukseemme. Rautamo tuo useita vannemerkkejä maahan, joten valikoima on laaja. Edessä onkin positiivinen ongelma: mikä olisi Seateihin osuvin sekä hinta-laatusuhteeltaan järkevin panostus? Jätämme takovanteet hyllylle helmiä-sioille kriteerillä. Tuumakoosta emme kuitenkaan tingi, sillä isompi on nätimpi.

Aika nopeasti Rautamon katalogista valikoitui meille molemmille Brock-valmistajan tarjonta mielenkiintoisimmaksi. Kumpikin pystyi nimeämään suorilta muutamat aluvanteet mitkä sopisivat 19 tuumaisina hillityn näyttävään tyyliin.

Moni asia otetaan huomioon ennen lopullista päätöstä: Väri ja puolien design, vanteen leveys sekä ET-luku. Tarkkaa hommaa!

Rautamon valikoiman löydät Rautamon sivuilta ja Brockin vannekonfiguraattorin löydät täältä.

-jussi & manu-

Kahvinkulutuksemme hipoi Seatin keskikulutusta, mutta sopivat alumiinivanteet löytyivät.
Instagramit, Pinterestit ja koko internet on selattu vimosta bittiä myöten. Kahvinkulutuksemme hipoi Seatin keskikulutusta, mutta sopivat alumiinivanteet löytyivät.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.