Hyvää joulua – Vauhdilla kohti vuotta 2018!

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ: Meillä alkaa joulutauko! Vuosi lähestyy loppuaan, pukki virittelee kelkkaansa ja me Have A Drivessa valmistaudumme pieneen hengähdykseen. Ennen vetäytymistä kuusen alle, pieni selonteko blogin parista ensimmäisestä elinkuukaudesta ja vilkaisu tulevaan.

Blogimme koki myötätuulisen alun. Saimme solmittua suhteet ennakkoluulottomiin ja rohkeisiin yhteistyökumppaneihimme (Juhlapesu, Rautamo Wheel Fashion, Continental), mikä loi uskoa tekemiseen. Juhlapesu tarjoaa meidän kalustolle fasiliteetit ja palvelut autojen puhtaanapitoon. Rautamo Wheel Fashion ja Continental sysäsivät Seat-ehostuksemme liitävästi liikkeelle.

Tulitukea tuli myös laaja-alaisesti  yksityishenkilöiden muodossa ystäväpiiristä: palvelumuotoilusta, graafiseen suunnitteluun, ammattivalokuvaukseen ja lapsenvahtiin. Kaikki tuki tuli tarpeeseen ja on meille arvossa arvaamattomassa. Ilman alkusysäykselle kriittistä tukea emme olisi tässä. Nimeämättä ketään erikseen, kiitos teille!

Tavoitteemme ensi vuodelle ovat ilmiselvät: tehdä meitä kiinnostavia juttuja, ottaa hienoja kuvia ja näillä viihdyttää teitä.

Uusia autoja testaamme sen mukaan mikä meitä sattuu kiinnostamaan. Jokaikistä faceliftin umpion muodon muutosta emme testaa.

Seat(it)up etenee ja käyttöautojemme ulkonäköön on tulossa lisää muutoksia. Osa isompia, osa pienempiä.

Ja mikäli Etelä-Suomi saa lumet niskaansa, pääsemme testaamaan Seatien uudet talvikumit käytännössä ajoharjoitteluradalla. Identtisten autojen jarrutusmatkat, sivuslaidiominaisuudet ja muu oleellinen testattaisiin hauskaa pitäen. Olisikin kiinnostava nähdä erot. Lunta siis, kiitos.

Alfa Romeo 75 saa kevättalvella tilannepäivityksen. Tehtävälistalla on kaikenlaista pientä, joita on ennen ensi kevättä saatava valmiiksi. Kenties Have A Drive -talliin tulee uusi (eli hemmetin vanha) auto. Katsotaan…

Keväällä ajokelien parantuessa, otamme alle meitä kiinnostavimmat kulkineet – uutta ja vanhaa kalustoa. Tapaamme mielenkiintoisia autoharrastajia, tutustumme heidän menopeleihin ja käymme Alfalla myös ratapäivässä. Ja tietenkin, testaamme uusia ja vanhoja autoja , nasta vs. kitka -testi kotikonstein.

Paljon on blogin eteen tehty, mutta hurjasti on tehtävää. Kiitos kaikille lukijoille, tykkääjille, kommentoijille ja tsempanneille. Mikäli sinulla on juttuidea, jonka haluaisit meidän kertovan ja kuvittavan, niin kerro meille ihmeessä!

Somemme jatkaa eloaan kevyellä otteella läpi joululomien, mutta blogipostauksiin palaamme taas tammikuun alkupuoliskolla.

Nähdään taas ensi vuoden puolella, kun joulutauko on paketissa.

Leppoisaa loppu vuotta!

-jussi & manu-

Ps. Nippelitietoa: Have A Driven eniten luettu juttu (19.12.2017): Vähän liiankin vaivatonta pysäköintiä

Kiitos.
Kiitos kaunis! Have A Drive toivottaa hauskaa joulua ja pulleita purjeita vuodelle 2018.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.